Roterbar rangerkrok underlättar arbetet på ÅVC:er

Tranåss Kommun- roterbar rangerkrok-rangering-Återvinningscentral-ILAB-container

[hscp class=”ingress”] På Tranås återvinningscentral rangeras det många containrar. Framförallt under vårrensningen och sommaren, men även såhär års kommer en roterbar rangerkrok väl till användning då det rangeras ständigt.[/hscp]Christer Josefsson, Roger Åstradsson och Per Lorentzsson arbetar alla tre som miljöarbetare på Tranås Kommuns återvinningscentral. Alla tre turas om med de olika uppgifterna som inträffar under dagarna, det kan vara allt från att hjälpa privatpersoner med sorteringsfrågor till att rangera containrar.
– Vi har haft några stycken rangerkrokar under åren och gjorde oss precis av med en som inte höll måttet för våra förväntningar, säger Per Lorentzsson. Tranås är en relativt liten stad men Christer, Roger och Per tycker att kommuninvånarna är duktiga på att sortera. Det pågår också ett sophanteringsprojekt med kommunens avfallsstrateg där man tittar på ytterligare utökad sophantering. Vilket kanske i sin tur kommer leda till flera containrar och ännu mer rangering på sikt.

Vad fungerar bra just med en roterbar rangerkrok?

– Utrymmet är trångt så den har verkligen underlättat så att vi kan köra mellan olika hinder och är även enkel att fickparkera med, säger Roger Åstradsson och fortsätter:
– I och med att du kan svänga skarpare med hjälp av den teleskopiska-och roterbara kroken så gynnar det när du kör på trånga utrymmen, du får även bättre sikt från lastmaskinshytten.

Skulle ni rekommendera produkten till andra?

– Ja, den får våra varma rekommendationer! Den uppfyller alla krav, det är den bästa rangerkrok vi har haft, säger Per Lorentzsson och alla instämmer.

Tycker ni rangerkroken är prissvärd?

– Ja vi tycker det är en väldigt prisvärd produkt, säger Christer Josefsson och fortsätter:
– Det är också väldigt positivt att det finns reservdelar på lager för snabb leverans om det skulle behövas.

Du hittar mer teknisk info samt filmer på den roterbara rangerkroken här.

Tyckte du den här artikeln var intressant? Då kan du även kika in hela vårt utbud av artiklar och filmer på denna sida.