En av Sveriges bästa företagsbloggar

Expertvalet_avfallshantering.se

Vi kan stolt konstatera att bloggen som du just nu läser har av Expertvalet.se blivit utsedd till en av Sveriges bästa företagsbloggar 2019.

Så här lyder Motiveringen: En mycket nischad blogg som lyckas skapa varierat innehåll av intresse. De skriver om allt gällande avfallshantering, från olika perspektiv. Dessa perspektiv kan vara från handelns perspektiv, lagerhantering, fastigheter och helt enkelt för en hållbar framtid.

Såhär står det på expertvalets websida:

För fjärde året i rad är vi på Expertvalet stolta att presentera en lista över Sveriges bästa företagsbloggar under 2019. I och med internets tillväxt har fler företag tagit sig ut på webben och konkurrensen blivit allt hårdare. Det har gjort det svårare än någonsin att endast ta ut 30 bloggar att presentera i denna lista.

Vi har valt ut de 30 företagsbloggar vi tycker är creme de la creme. De har alla utmärkt sig på olika sätt. Det finns bloggar som ger bäst tips för dig som företagare, de som tilltalar sin målgrupp på ett unikt sätt eller kanske en snygg design du kan dra inspiration från. Oavsett varför de är med på listan finns det något du kan ta lärdom av hos alla dessa bloggar.