Dags att utöka källsorteringen?

Bild nyhet kombination som framgång

I takt med att bostadsområden byggs ut med fler hushåll så skapas behov för större och fler
avfallslösningar. När det gäller avfallslösningar finns inga rätt och fel och alla projekt är unika,
vi på San Sac guidar till flexibla produkter i flexibla och innovativa kombinationer!

Utöka fraktioner i källsortering

Om du har en delvis nedgrävd behållare likt Molok®Domino eller Molok®Classic så behöver du inte bli låst med den fraktionen/fraktionerna du har i dagsläget. Moloks behållare kan anpassas efter önskat antal sorteringsfraktioner. En Molok® Domino kan delas upp i 1-5 fack per behållare.
En tidigare installerad Molok®Classic med kassun kan enkelt bytas ut mot en Molok®Domino. Tack vare att du kan nyttja de befintliga schakten sparar du pengar på själva installationen.

Kombination som lösning

Molok®Domino har den unika möjligheten att kunna kompletteras med markstående Domino-eller Classicmoduler, för mindre sorteringsfraktioner. Du behöver dock inte låsa dig till just moduler och underjordsbehållare, ett kärlskåp eller en bottentömmande behållare som exempelvis RMP och Wave, kan i många fall komplettera en nedgrävd lösning alldeles utmärkt. Många bostadsområden väljer därför gärna kombinationen underjordsbehållare ihop med vårt populära kärlskåp Hannäs, som kan väljas i flera utföranden. Båda lösningarna är väldigt flexibla!

Vi på San Sac erbjuder paneler för Molok och kärlskåp i matchande färger, så de passar ihop, något som vi vet ofta uppskattas vid kombinerade avfallslösningar. Kontakta oss om du står i valet och kvalet om en uppgraderad källsorteringslösning i ditt bostadsområde!

Kontakta din lokala San Sac-säljare!

Vi hjälper er att ta fram den bästa lösningen utifrån vårt breda sortiment och
vi finns i hela Sverige. Kontakta oss nedan för att få tag i din närmaste säljare!

Hitta din San Sac-säljare